Chovatelské potřeby Krnov

chovatelske potreby

Prodejna chovatelských potřeb Krnov

Navštivte nás a vyberte si z širokého sortimentu kvalitních a spolehlivých chovatelských potřeb BullyBillows.
Chcete svým mazlíčkům poskytnout to nejlepší? Pak jste na správném místě. Jsme obchod, který se mimo jiné specializuje na Apple servis, a zároveň prodáváme chovatelské potřeby. 
Jsme odborníci, připraveni vám poradit s výběrem toho správného produktu pro vašeho zvířecího mazlíčka.

Hledáte nejlepší chovatelské potřeby pro své zvířecí mazlíčky v Krnově?

Mít doma domácího mazlíčka je zážitek plný radosti a lásky. Bez ohledu na to, zda jste majitelem psa nebo kočky, je důležité zajistit jim veškeré potřebné vybavení. Chovatelské potřeby jsou nezbytné pro zdraví a pohodu vašeho mazlíčka. V tomto článku si probereme chovatelské potřeby, které můžete zakoupit na naší prodejně Krnov.

Hygiena a péče o psa

Hygienická péče je důležitá pro udržení zdraví a čistoty vašeho mazlíčka. Kartáče a hřebeny jsou nezbytné pro úpravu srsti a odstraňování odumřelých chlupů. Měli byste také myslet na zuby a ústní hygienu, a proto byste měli zahrnout do vybavení vhodné produkty.

Zdravý úsměv pro vaše miláčky

Zuby a ústní hygiena jsou klíčovými aspekty celkového zdraví vašich mazlíčků. S našimi produkty pro zuby a ústní hygienu můžete zajistit, aby zuby vašich mazlíčků zůstaly zdravé a jejich úsměv byl jasný a svítivý. Pravidelná péče o zuby a ústní hygiena vašich mazlíčků je klíčová pro prevenci zubního onemocnění a dalších zubních problémů.

chovatelske potřeby

WC sáčky pro psy: Čisté a hygienické řešení pro venčení

WC sáčky pro mazlíčky jsou praktickým a hygienickým řešením pro venčení vašich mazlíčků. S našimi sáčky můžete snadno a bezpečně odstranit zbytky z venčení a udržet okolí čisté. U nás si můžete zakoupit sáčky v několika barevných provedeních.
Naše WC sáčky jsou vyrobeny z hygienických a pevných materiálů, které zajišťují spolehlivé použití. Odolný plast a pevné svařování zaručují, že sáčky zůstanou pevné a neprodyšné, ať už se s nimi manipuluje jakýmkoliv způsobem. Každý sáček je prakticky připravený k použití a snadno se otevírá a zavazuje. Navíc jsme se zaměřili na ekologický přístup a výrobu sáčků s co nejnižším dopadem na životní prostředí.

sáčky na exkrementy

Pamlskovníky pro psy

Pamlskovník kolem pasu je nezbytná pomůcka pro vás a vašeho mazlíčka. Kapsička na pamlsky značky BullyBillows je perfektním doplňkem při každé procházce. Má příjemný design, nastavitelnou velikost obvodu pasu a kvalitní přezku na zapínání. Díky pamlskovníku budete mít pro svého chlupatého přítele vždy po ruce nějakou dobrotu.

pamlskovník

Postroje a vodítka pro psy: Bezpečné a pohodlné procházky se stylem

Postroje a vodítka jsou nezbytné pro venčení a bezpečné vedení vašeho psa. S naším širokým výběrem vodítek a postrojů pro psy můžete zajistit, že vaši mazlíčci budou bezpečně, pohodlně a stylově oblečení během každé procházky. Bez ohledu na velikost, plemeno nebo temperament vašeho mazlíčka, naše produkty poskytují optimální kontrolu, komfort a estetický dojem.

postroje pro psy bull    bullybillows postroj

Bullybillows postroj a vodítka

Naše nabídka postrojů a vodítek značky BullyBillows je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují pohodlí. Měkké polstrování a nastavitelné popruhy postrojů minimalizují tlak na tělo mazlíčka a zajišťují správné rozmístění síly při tažení. Vodítka jsou vyrobená z odolných a pevných materiálů, které zajišťují spolehlivou kontrolu během procházek. Jsou navržena s důrazem na stylový a moderní design. Umožňujeme vašim mazlíčkům vyniknout a být ve společnosti ostatních pejsků výrazní. S různými barevnými variantami a vzory můžete vybrat postroje a vodítka, která odpovídají osobnosti a stylu vašeho mazlíčka.

obojek a vodítko pro psa  vodítka

BullyBilows obojky pro psy: Funkčnost a styl pro vaše mazlíčky

Obojky pro psy jsou nejen praktickým vybavením pro kontrolu vašich mazlíčků, ale také výrazným módním doplňkem. S našimi obojky BullyBillows můžete zajišťovat bezpečnou kontrolu a současně dávat vašim mazlíčkům stylový vzhled. Bez ohledu na velikost, plemeno nebo temperament vašeho psa, naše obojky poskytují spolehlivou kontrolu a estetický dojem.

bullybillows obojky

Kvalitní materiály obojků BullyBillows

Naše obojky BullyBillows jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují pohodlí. Měkké polstrování a nastavitelné popruhy obojků minimalizují tlak na krk psa a zajišťují správné rozmístění síly při tažení. Materiály jsou odolné vůči opotřebení a snadno se udržují. S našimi obojky můžete mít jistotu, že váš pes bude mít nejen bezpečnou, ale také pohodlnou procházku. S naším širokým výběrem obojků můžete vybrat ten, který nejlépe vyjadřuje osobnost a styl vašeho psa. Nabízíme různé barvy, vzory a materiály, které umožňují individuální výběr a přizpůsobení obojku vašemu mazlíčkovi.

bullybillows obojek

Cestovní miska na vodu pro psa a pítka: Oživte pitný režim svých mazlíčků

Elegantní cestovní miska na vodu pro psa a pítka jsou doplňkem, který zaručuje pitný režim pro vaše miláčky kdekoliv a kdykoliv. Vyberte si z naší nabídky a udělejte z pití zážitek pro vaše mazlíčky.
Vaši zvířecí miláčci si zaslouží jen to nejlepší, a proto naše misky na vodu pro psy a pítka jsou vyrobeny z kvalitních a bezpečných materiálů. Každý materiál je pečlivě vybrán s ohledem na zdraví vašich mazlíčků. Navíc jsou naše misky odolné vůči poškrábání a snadno se čistí, což zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu.

cestovni miska pro psa na vodu

Kartáč na vyčesávání psů a trimovací hřeben pro psa: Péče o srst s láskou

Hřeben na psa a kartáče jsou nezbytnými nástroji pro správnou péči o srst vašeho mazlíčka. S naším výběrem kartáčů a hřebenů můžete udržovat srst vašeho psa v dokonalém stavu, zbavit se nepořádku a zanechat ho s krásným a zdravým vzhledem.
Naše kartáče a hřebeny pro psy jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují jemnou a bezbolestnou péči o srst vašeho psa. Měkké štětiny a hladké povrchy kartáčů minimalizují tahání a dráždění pokožky, zatímco pevné hřebeny efektivně rozčesávají srst. Nezáleží na tom, zda má váš pes krátkou srst, dlouhou srst nebo kudrnatou srst - naše nástroje jsou navrženy tak, aby zvládly různé typy srsti a poskytly optimální péči.

trimovaci hreben

Kousací pešek pro psa: Hračka na žvýkání z vysoce odolného materiálu

Kousací pešek pro psy je perfektním řešením pro psy, kteří mají přirozenou potřebu žvýkat. Naši kousací pešci jsou vyrobeny z vysoce odolného materiálu, který odolá žvýkání a pomáhá ulevit od napětí a stresu. Vaši psi si mohou bezpečně vybít energii a udržovat zdravé zuby a dásně.
Kousací pešek je navržen s důrazem na zábavu a interakci mezi vámi a vaším psem. Díky ergonomickému designu jsou pešci snadno uchopitelní a manipulovatelní, což umožňuje vašemu psovi skvělou zábavu.
Jsou vyrobeny z neškodných a netoxických materiálů, které jsou bezpečné pro zuby a zdraví vašeho psa. Odolná konstrukce pešků zajišťuje, že vydrží dlouho, i při intenzivním žvýkání.

pešek pro psa

Chovatelské potřeby jsou nezbytné pro spokojený a zdravý život vašeho mazlíčka. Vyberte si potřeby, které odpovídají jeho potřebám a životnímu stylu. Zajistěte mu vše, co potřebuje pro stravu, hygienu, odpočinek, zábavu a bezpečnost. S pravidelnou péčí a správným vybavením můžete zajistit, aby váš miláček byl šťastný a zdravý.

Seznam kategorií chovatelských potřeb v Krnově

Kde najdete chovatelské potřeby v Krnově?

Apple servis

Prodejna chovatelských potřeb se nachází v Apple servise, na adrese:

Zámecké nám. 1966/15
Pod Bezručovým vrchem
794 01
Krnov
tel.: 736 716 942

 

Potřebujete poradit s výběrem chovatelských potřeb pro vašeho miláčka?

Stačí zavolat na tel. č. + 420 739 481 146, rádi vám pomůžeme.