Připravte se na léto s těmito TOP 15 produkty, které si můžete u nás koupit.

V létě se většina z nás těší na slunečné dny a dovolené plné dobrodružství. Abychom vám pomohli si léto ještě více užít, připravili jsme pro vás seznam nejlepších produktů na léto, které si můžete pořídit v naší prodejně. Od ochrany telefonu před vodou po skvělé doplňky na pláž či cyklistický výlet, máme zde vše, co potřebujete.
Přečtěte si náš seznam a připravte se na nezapomenutelné léto plné zábavy a pohodlí.

15. Voděodolné pouzdro na mobil – Ochrana před vodou a pískem | Sportovní vybavení

Léto je období, kdy trávíme spoustu času u vody. Aby váš telefon zůstal v bezpečí před vodou a pískem, věřte voděodolnému pouzdru. To vám umožní pořizovat skvělé fotografie a videa i při plavání.
FaceID zůstává s nasazeným pouzdrem plně funkční. Speciální mechanismus ochrání proti nechtěnému otevření a zabraňuje vniknutí vody do pouzdra.
Nabízíme široký výběr voděodolných pouzder různých velikostí a barev, která jsou kompatibilní se všemi značkami telefonů. Jakým je třeba voděodolné pouzdro Spigen, které nabízí odepínací poutko, díky kterému při focení pod vodou budete mít jistotu, že vám nespadne dolů.

voděodolné pouzdro na mobil

14. Univerzální pouzdro na mobil na ruku – Mějte telefon u sebe i při běhu | Sportovní vybavení

Pokud chcete mít svůj telefon neustále po ruce, doporučujeme pouzdro na telefon na ruku. Umožní vám mít telefon pohodlně u sebe při sportování, procházkách nebo jakékoli jiné aktivitě. Je vhodné například na běhání, kdy můžete díky průhledné části bez problémů obsluhovat telefon v pouzdře.
Naše univerzální pouzdro na ruku je vyrobeno z kvalitního materiálu, které zajišťuje pohodlí a bezpečí. Navíc má na boku drobnou kapsičku pro uložení klíčů či drobné hotovosti a praktický vývod pro kabel od sluchátek.

pouzdro na mobil na ruku

13. Napínatelná ledvinka na běhání – Při běhu vám z kapsy už nic nevypadne | Sportovní vybavení

Pokud rádi běháte, oceníte napínatelnou běžeckou ledvinku. Tato ledvinka vám umožní mít při běhu všechny nezbytnosti, jako jsou telefon, klíče nebo peněženka, vždy po ruce.
Naše napínatelná běžecká ledvinka Wozinsky je vyrobená z lehkého a prodyšného materiálu, který zajišťuje pohodlí během běhu. Je nastavitelné, aby vyhovovala různým velikostem a tvarům těla. Disponuje funkčními prvky, jako je výřez pro sluchátka a reflexní proužek.

12. Voděodolná brašna na řídítka – Bezpečné uložení cenností při jízdě na kole | Sportovní vybavení

Milujete cyklistiku a rádi si vezmete telefon s sebou? V tom případě je voděodolná taška na řídítka nezbytným doplňkem pro vás. Umožní vám snadný přístup k telefonu, zatímco budete jezdit na kole.
Naše voděodolná taška Wozinsky na řídítka je navržena tak, aby odolala povětrnostním podmínkám a ochránila váš telefon před nečistotami a vodou. S takovou taškou budete mít klidnou mysl během svých cyklistických výletů.

brašna na řiditka

11. Brašna na rám kola pro mobilní telefony s odnímatelnou kapsou – Skvělý doplněk pro cyklisty

Dalším užitečným doplňkem pro cyklisty je taška pro telefon na rám kola. Snadno se připevní na rám kola a umožní vám mít telefon v dosahu, aniž byste ho museli nosit v kapse nebo batohu. Vrstva, která telefon pokrývá navíc přenáší dotyk, takže telefon můžete používat i za jízdy.
Naše taška Wozinsky s odnímatelnou kapsou pro telefon na rám kola je vyrobená z odolného materiálu, který chrání váš telefon před otřesy a prachem. Navíc mají dostatek prostoru na uložení dalších drobností, jako jsou klíče, peněženka nebo dokonce nářadí.

brašna na rám kola

10. FM vysílač – Poslouchejte hudbu z vašeho telefonu v autě | Příslušenství do auta

Chcete poslouchat hudbu uloženou ve vašem telefonu přímo v autě? S FM vysílačem to není problém. Toto zařízení se připojují k vašemu telefonu a pomocí rádiového signálu přenáší hudbu na autorádio.
Náš Joyroom FM transmitter a fast charge autonabíječka nabízí vysokou kvalitu zvuku a snadné ovládání. Je kompaktní a snadno přenosný, takže si můžete užívat vaši oblíbenou hudbu i během dlouhých cest autem. FM vysílač se jednoduše zapojí do zapalování, takže je vhodný pro téměř každé vozidlo. Hudbu dokáže čerpat přes bluetooth, USB kabel a SD kartu.

fm vysílač

9. Autonabíječka – Nezůstaňte bez baterie během jízdy | Příslušenství do auta

Pokud často cestujete autem a zároveň potřebujete nabíjet váš telefon, autonabíječka je pro vás ideálním řešením. Toto příslušenství do auta se připojuje do zapalovače auta a umožňuje vám nabíjet váš telefon během jízdy.
Naše nabíječka do auta, jako PureGear USB autonabíječka + USB-C kabel nebo Baseus autonabíječka 2x USB 60W, je kompatibilní s různými typy telefonů a má rychlé nabíjecí možnosti. Navíc je vybavená ochranou proti přepětí a přehřátí, takže můžete nabíjet svůj telefon bez obav.

autonabíječka                        nabíječka do auta

8. Držák na telefon do auta – Bezpečná a pohodlná cesta s vaším telefonem | Příslušenství do auta

Pokud často cestujete autem a potřebujete mít telefon v dosahu, doporučujeme vám držák na mobil do auta. Tento držák vám umožní snadné a bezpečné umístění telefonu při řízení, takže se můžete plně soustředit na silniční provoz.

Jaký držák na mobil do auta si u nás můžete koupit:

Dudao držák telefonu na přední sklo / palubní desku – k palubní desce se připíná rychloupínací přísavkou. Telefonem v držáku lze otáčet o 360°.

držák na mobil do auta

H01 držák na telefon do mřížky auta – funguje na principu kolébky na telefon s upevněním na ventilační mřížce. Telefon stačí na držák položit a vidlice se automaticky uzamknou.

držák na telefon do auta

7. Univerzální cestovní nabíječka a powerbanka v jednom | Chytrá elektronika

Jestliže hledáte praktické a multifunkční zařízení pro cestování, doporučujeme vám univerzální cestovní nabíječku a powerbanku v jednom. Toto zařízení vám umožní nabíjet váš telefon, tablet nebo jiné elektronické zařízení a zároveň slouží jako powerbanka.
Naše univerzální cestovní nabíječka a powerbanka MiPow Smrter Amigo Charger Universal 6700mAh, je vybavená konektory, které umožňují nabíjení různých zařízení. Je kompaktní a snadno se přenáší, takže můžete mít energii vždy po ruce. V balení naleznete 4 elektrické adaptéry – EU, UK, US, AU.

cestovní nabíječka

6. Selfie tyč nebo Tripod – Ideální nástroj pro perfektní fotky a videa | Mobilní příslušenství

Milujete fotografování a natáčení videí? S naší selfie tyčí/tripodem můžete dosáhnout perfektních snímků a videí bez rozmazání či roztřesení. Umožní vám stabilní a pevné umístění vašeho zařízení. Je skvělým doplňkem pro všechny, kteří rádi zachycují nezapomenutelné okamžiky.

Náš Mini Tripod je vyrobený z kvalitního materiálu, který zajišťuje stabilitu i při větru nebo nerovném terénu. Přizpůsobitelné nohy umožňují snadné nastavení výšky a úhlu.

tripod

Naše Spigen bezdrátová selfie tyč se stativem je kompaktní, lehká a snadno se přenáší. Navíc je vybavena bluetooth ovladačem, takže můžete snadno ovládat fotoaparát na vašem telefonu.

selfie tyč se stativem

5. Bezdrátové sluchátka – Pohodlný poslech hudby bez omezení | Mobilní příslušenství

Pokud preferujete osobní poslech hudby, doporučujeme vám bluetooth sluchátka. Zapomeňte na zamotané kabely a vychutnejte si pohodlný poslech vašich oblíbených skladeb, aniž byste museli nést telefon v ruce.
Naše bezdrátové sluchátka nabízí vynikající zvukovou kvalitu a dlouhou výdrž baterie. Jsou lehká, pohodlná a ideální pro sportování, cestování nebo relaxaci na pláži.

Bezdrátové sluchátka, které si u nás můžete pořídit:

Baseus Storm 3 bezdrátová sluchátka – vybavena technologií směrovacího paprsku s duálním mikrofonem, která odstraňuje hluk na pozadí pro křišťálově čisté hovory.

bezdrátové sluchátka

Joyroom JR-D6 bezdrátová sportovní sluchátka za krk – díky systému potlačení hluku si svou hudbu užijete i ve větrném dni. Vydrží hrát na jedno nabití až 12 hodin.

sluchátka bezdrátové

4. Powerbanka – Nezůstaňte bez energie na dlouhých výletech | Mobilní příslušenství

Nemáte rádi, když se vám vybije telefon nebo jiné zařízení v nejnevhodnější chvíli? S naší powerbankou se vám to nestane. Powerbanka je přenosné zařízení, které umožňuje nabíjení vašich elektronických zařízení kdykoliv a kdekoliv.
Naše powerbanky, jako je powerbanka RhinoTech 10W 10000mAh nebo powerbanka 10000 mAh na Airpods a telefon, mají dostatečnou kapacitu baterie pro několik nabití vašeho telefonu. Jsou kompaktní, snadno se přenášejí a jsou kompatibilní s různými zařízeními.

powerbanka 10000                 powerbanka

3. Bluetooth reproduktor – Přineste si hudbu kamkoli jdete | Chytrá elektronika

Co by léto bylo bez skvělé hudby? S reproduktorem si můžete hudbu přinést kamkoli jdete. Buďte životem každé párty na pláži nebo v parku a užijte si oblíbené skladby v nejlepší kvalitě.
Naše bluetooth reproduktory jsou malé, přenosné a snadno se připojují k vašemu telefonu nebo jinému zařízení pomocí bluetooth. Mají dlouhou výdrž baterie, takže si můžete užívat hudbu celý den.

Bluetooth reproduktory, které si u nás můžete pořídit:

Tronsmart Force 2 bezdrátový voděodolný reproduktor 30W, u kterého se nemusíte obávat lehkého deště či polití. Jeho baterie s velkou kapacitou poskytuje až 15 hodin poslechu.

přenosný reproduktor
Tronsmart Trip bezdrátový voděodolný reproduktor 10W, u kterého se nemusíte obávat lehkého deště či polití. Jeho baterie s velkou kapacitou poskytuje až 20 hodin poslechu.

přenosný reproduktor

2. Apple AirPods – úplně nové pojetí bezdrátových sluchátek | Mobilní příslušenství

Apple AirPods 2 – jakmile jsou z uší vyndány, tak samy pozastaví přehrávání, po opětovném vrácení sluchátek do uší přehrávání opět zapnou. Tato Apple sluchátka na jedno nabití vydrží až 5 hodin poslechu. Při hovoru je hlas snímán 2 mikrofony s regulací okolního hluku.

Apple AirPods 2
Apple AirPods 3 – na jedno nabití vydrží až 6 hodin. Jejich nabíjecí pouzdro má kapacitu 30 hodin. Díky technologii dynamického snímání polohy hlavy, sluchátka Apple zajistí přesnou distribuci každého zvuku ze správného směru tak, aby byl výsledný celkový zvuk co nejlepší.

sluchátka bezdrátové

1. Použitý iPhone – Nic se nevyrovná nádherným fotkám z dovolené | Chytrá elektronika

Přemýšlíte nad koupí nového mobilního telefonu? Pokud hledáte špičkový telefon s nejnovějšími technologickými funkcemi, náš obchod nabízí zánovní iPhony. Zánovní iPhone přináší vynikající výkon, kvalitní fotoaparát, plynulý displej a mnoho dalších funkcí, které vám umožní využít maximum z vašeho zařízení.
Nabízíme výběr hned z několika modelů použitých iPhonů, jako je iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini nebo iPhone SE 2020. Každý si u nás najde ten zánovní iPhone, který hledá a potřebuje. A právě kdy je lepší doba na pořízení iPhonu než v létě. S iPhonem pořídíte profesionální fotografie západu slunce nebo ostrá a kvalitní videa bouřících se vln.

Apple iPhone 12 ProApple iPhone 11Apple iPhone SE 2020

Naše prodejna Eplovna nabízí širokou škálu produktů, které vám umožní plně využít léto. Máme všechno, co potřebujete pro perfektní letní dobrodružství.
Nezapomeňte si prohlédnout naši nabídku a vyberte si ty nejlepší produkty na léto. Buďte připraveni na každou příležitost a užijte si nezapomenutelné okamžiky plné zábavy a radosti.