Rychlé a spolehlivé IT služby na dosah ruky: Hodinový Ajťák je tu pro vás!

ajťák

V této digitální éře je setkání s problémy u našich zařízení téměř nevyhnutelné. Od občasných chyb po složitější technické potíže je potřeba rychlá a spolehlivá IT pomoc víc než kdy jindy. Představte si mít k dispozici vlastního IT odborníka, který je připraven řešit jakýkoliv technologický problém. Představujeme vám naši novou službu – hodinový Ajťák! Náš hodinový Ajťák není jen odborník, je to váš osobní průvodce neustále se rozvíjejícím světem technologie.

IT podpora, kdykoliv potřebujete

Jak už dobře víte, máme Apple servis, ve kterém opravíme všechno a včas. Ale určitě se vám někdy stalo, že na vašem počítači vyskočilo oznámení nebo chyba a nevěděli jste, co dělat. Teď si představte, že nebudete muset čekat do dalšího dne na vyřešení, protože k vám přijede IT odborník a za chvíli už bude všechno vyřešené.

it technik

IT služby pro seniory

Senioři často čelí výzvám, pokud jde o technologii. Naše IT služby pro seniory berou v úvahu konkrétní potřeby a obavy této skupiny. Ať už jde o nastavení nového zařízení, učení se používat software nebo odstraňování problémů, náš hodinový Ajťák je vybaven k poskytování trpělivé a srozumitelné pomoci.

IT pohotovost

Pro ty kritické okamžiky, kdy potřebujete okamžitou pomoc, je naše nouzová IT pohotovost jen hovor daleko. Tato služba sice přichází s příplatkem, ale zajistí, že získáte potřebnou pomoc přesně v okamžiku, kdy ji potřebujete.

Naše IT služby poskytujeme v Krnově a okolí do 50km

Pohodlí je klíčové a naše služby poskytujeme v Krnově a okolí do 50 kilometrů. Krnov, Malá Morávka, Opava, Bruntál, Zlaté hory, Úvalno či Město Albrechtice, ať už bydlíte kdekoliv v okolí do 50 kilometrů, jsme připraveni reagovat na vaše IT potřeby. Naše IT pohotovost, IT poradenství a IT pro seniory je dostupné pro všechny, kdo potřebují odbornou podporu v oblasti IT. Po Krnově jezdíme zdarma a mimo Krnov s příplatkem 3 Kč/km.

Proč si vybrat našeho hodinového Ajťáka?

Co odlišuje naše IT služby? Je to kombinace odbornosti, spolehlivosti a skvělého přístupu. Vybrat si našeho hodinového Ajťáka znamená investovat do bezstarostného a efektivního řešení vašich IT potřeb.
Odbornost – naši Ajťáci jsou profesionálové se širokým spektrem znalostí a zkušeností v oblasti oprav a servisu. Bez ohledu na to, zda máte potíže s počítačem, serverem nebo nastavením zařízení, náš hodinový Ajťák vám poskytne kvalitní a efektivní řešení.
Flexibilita – jsme k dispozici pro firmy, jednotlivce i seniory, ať už potřebujete rychlou opravu, konzultaci při výběru nového zařízení nebo komplexní IT podporu. S námi získáte přesně to, co potřebujete, a to za přijatelnou cenu.
Rychlost - náš hodinový ajťák není jen odborník, ale také váš rychlý záchranář. S námi nemusíte čekat na řešení problémů, protože jsme tu, abychom vám poskytli okamžitou podporu a minimalizovali dobu, kdy jste odstaveni od svých technologií.
Skvělý přístup – snažíme se nejen řešit aktuální problémy, ale také poskytovat poradenství a preventivní opatření, abyste mohli využívat své technologie co nejefektivněji a bezpečně.

it služby

IT podpora s lidským přístupem

Mimo technickou odbornost, náš hodinový Ajťák přináší lidský přístup. Rozumíme, že technologie mohou působit zastrašujícím dojmem, ale náš přístup je postaven na empatii a porozumění. Nejen opravujeme problémy; děláme váš technologický zážitek příjemným.

Jaké IT služby nabízíme?

Nastavení vašeho počítače/telefonu – nechte nás postarat se o instalaci a správné nastavení vašeho zařízení. Od počítačů po smartphony – zajistíme, aby vše fungovalo bezchybně.
Ochrana zařízení – s bezpečností se nehraje. Naši odborníci provedou pečlivou kontrolu zabezpečení vašich zařízení a sítě, identifikují potenciální rizika a navrhnou účinná opatření.
IT poradna – naši odborníci jsou tu nejen pro řešení konkrétních problémů, ale i pro obecné konzultace ohledně vašich IT potřeb.
Záchrana vašich dat – ztratili jste důležitá data? Naši specialisté provedou záchranné operace a obnoví vaše informace, abyste se mohli vrátit zpět k práci s minimálními ztrátami.
Poskládání a zapojení PC na míru – tato služba je pro ty, kteří si přejí nejen kvalitní hardware, ale také profesionální montáž a zapojení, aby jejich nový počítač plně odpovídal jejich potřebám.
Nastavení Wi-Fi – zahrnuje detailní analýzu, optimalizaci routeru, bezpečnostní opatření a zapojení. Díky nám budete mít bezproblémové a výkonné Wi-Fi připojení.
Nastavení hardwarové periferie – naši odborníci zajistí plynulou integraci s existujícím hardwarem a softwarem a také vám poskytnou rychlé řešení případných problémů. Zanechte starosti s nastavením zařízení nám.
Čištění počítače – naši zkušení Ajťáci se postarají o odstranění nepotřebných souborů, škodlivého softwaru a optimalizují váš systém, abyste mohli znovu v plné síle využívat svůj počítač.
Záloha dat – nemusíte se bát o ztrátu důležitých informací. Náš IT specialista se zaměří nejen na zálohování vašich osobních souborů, fotografií a dokumentů, ale také vám poskytne užitečné rady ohledně optimálního uchovávání a ochrany dat.
Pomoc s bezstarostným ovládáním zařízení – naši odborníci poskytnou seniorům individuální podporu při používání různých zařízení, od počítačů po tablety.
Zkontrolování online podvodů – senioři mohou být obětí online podvodů. Provedeme kontrolu, abychom zajistili, že jsou v bezpečí před potenciálními hrozbami.

it podpora

Časté otázky (FAQ‘s)

1. S jakými typy IT problémů mi může Ajťák pomoci?

Náš Ajťák je vybaven k řešení široké škály problémů, od odstraňování softwarových problémů po nastavení zařízení a mnoho dalšího.

2. Je pohotovostní IT podpora dostupná 24/7?

Naše IT pohotovost je dostupná od 7:00 ráno do 20:00 večer. Cena IT pohotovosti je 800 Kč/hod.

3. Co odlišuje naše IT služby od ostatních?

Naše služby nejsou pouze o opravování problémů; jedná se o poskytování personalizované a empatické podpory přizpůsobené vašim potřebám.

4. Jaká je cena hodinového Ajťáka?

Cenu za všechny IT služby najdete v kategorii IT služby. Cena se počítá za každou započatou hodinu.

it pomoc