Použitý nebo nový iPhone: Proč je výhodnější použitý iPhone?

Pořízení nového telefonu je důležité rozhodnutí a může mít velký dopad na váš rozpočet. Když přichází na výběr nového iPhonu, může člověk přemýšlet, zda je rozumnější a výhodnější si koupit použitý iPhone namísto úplně nového. Zatímco nový iPhone má své výhody, existuje několik důvodů, proč je výhodnější a moudřejší zvolit zánovní iPhone. V tomto článku se zaměříme právě na tyto důvody.

apple iphone 13 pro       iphone 12 mini použitý        apple iphone 12 pro

Cena použitého iPhonu

Jedním z největších důvodů, proč zvážit koupi použitého iPhonu, je cena.
Nové modely iPhonu mohou být velmi drahé, zejména pokud jde o nejnovější generace. Proč utrácet více peněz, když můžete získat téměř stejnou kvalitu za nižší cenu? Použitý iPhone vám nabídne stejné funkce a výkon za značně nižší cenu. To znamená, že můžete ušetřit peníze, aniž byste snížili kvalitu.

Široký výběr modelů Apple iPhone

Další výhodou nákupu použitého iPhonu je široký výběr dostupných modelů.
Když se zaměříte pouze na nové iPhony, váš výběr bude omezen na aktuální generaci a její varianty. Nicméně, pokud se rozhodnete pro použitý iPhone, můžete vybírat z různých modelů a generací, což vám umožní najít přesně ten, který vyhovuje vašim potřebám a preferencím.

iphone 12 mini

Náš Apple servis nabízí ověřenou kvalitu

Znepokojuje vás myšlenka na to, že byste mohli koupit vadný nebo poškozený zánovní iPhone? V tom případě si můžete vybrat použitý iPhone od nás.
Zánovní iPhony, na naší prodejně Eplovna, jdou do prodeje jen tehdy, jakmile jsou pečlivě zkontrolované, opravené a důkladně otestované našimi zkušenými techniky.

Ochrana životního prostředí

Koupí použitého iPhone přispíváte také k ochraně životního prostředí.
Výroba nových elektronických zařízení vyžaduje významné množství surovin a energie, což má negativní dopad na životní prostředí. Když si koupíte použitý iPhone, dáváte mu druhou šanci a pomáháte snižovat ekologickou stopu elektronických zařízení.

Časté aktualizace softwaru iOS

Apple je známý svým dlouhodobým podporováním starších zařízení a pravidelnými aktualizacemi softwaru. To znamená, že i když si koupíte použitý iPhone, stále dostanete přístup ke stejným aktualizacím a novým funkcím jako majitelé nových iPhonů.

Záruka a vrácení zboží

Abyste si zajistili větší klid a jistotu, nabízíme záruku 12 měsíců na použité iPhony a možnost vrácení zboží.
Záruka vám poskytne ochranu v případě, že by se na zařízení objevily nějaké problémy po nákupu. Zároveň je důležité zjistit, jaké jsou podmínky pro vrácení zboží, abyste věděli, že máte možnost vrátit iPhone, pokud byste nebyli spokojeni s jeho stavem.

V čem se liší zánovní iPhone od nového?

Při porovnávání použitého iPhonu se zbrusu novým, existuje několik klíčových rozdílů, které je dobré zvážit před nákupem. Zde je několik faktorů, ve kterých se tyto dva typy iPhonů liší:

Stav a vzhled

Zbrusu nový iPhone je v nepoužitém stavu a obvykle má bezchybný vzhled. Na druhou stranu, použitý iPhone již byl v rukou jiných uživatelů, takže může vykazovat určité známky opotřebení. To může zahrnovat drobné škrábance nebo stopy po používání. Někdy se ale stává, že zánovní iPhone byl jen rozbalený a má stav A+, což znamená, že je v perfektním stavu bez známek opotřebení.

apple servis iphone servis iphone servis

Záruka Apple iPhone

Zbrusu nový iPhone je obvykle dodáván s výrobní zárukou od Applu. Tato záruka poskytuje ochranu proti případným výrobním vadám a poruchám. Naopak u použitého iPhonu může být záruka již vypršená. Nemusíte se ale bát, Eplovna Krnov nabízí záruku 12 měsíců u použitých iPhonů.

Příslušenství a balení iPhonu

Zbrusu nový iPhone je dodáván s veškerým originálním příslušenstvím a v krabici s plnou sadou. U použitých iPhonů to nemusí být vždy případ. Naše prodejna Krnov vám však ke koupi použitého iPhonu přibalí klasické iPhone příslušenství, jako je originální adaptér Apple, originální nabíjecí kabel Apple a jehličku na vysunutí SIM karty.

iphone příslušenství

Pokud zvažujete nákup nového iPhonu, není nutné sáhnout po úplně novém zařízení. Koupě použitého iPhonu je moudrým a výhodným rozhodnutím. Ušetříte peníze, aniž byste ztratili kvalitu a funkce. Samozřejmě každý má odlišné preference, takže je čistě jen na vás, zda se rozhodnete pro použitý iPhone nebo zbrusu nový iPhone.

FAQs – Často kladené otázky

Jak mohu ověřit stav použitého iPhonu před nákupem? Doporučuje se provést důkladnou kontrolu fyzického stavu zařízení, včetně obrazovky, tlačítek a konektorů. Měli byste také požádat o informace o historii zařízení, jako je předchozí opravy nebo poškození. Ačkoliv nemusíte se bát, naši technici tuhle práci už udělají za vás.

Jak dlouho může použitý iPhone fungovat? Pokud je používán s péčí a udržován v dobrém stavu, může použitý iPhone fungovat mnoho let.

Mohu stále dostávat aktualizace systému na použitém iPhonu? Ano, Apple poskytuje aktualizace systému pro starší modely iPhonu, takže stále budete mít přístup k nejnovějším funkcím a zabezpečení.

Má použitý iPhone stále záruku? V naší prodejně dostanete záruku 12 měsíců na použitý iPhone.

Jaké jsou rizika spojená s nákupem použitého iPhonu? Při nákupu použitého iPhonu existují určitá rizika, na která je třeba být obezřetný. Například může se stát, že zařízení má skryté vady, které nejsou okamžitě viditelné. Avšak se zárukou se bát nemusíte.

použité iphony